Ederlin Integration Services - Studenten adviseert, helpt en begeleidt studenten en hun ouders/verzorgers die vanuit Aruba, Curaçao, Bonaire, St. Maarten, St. Eustatius of Saba hun vervolgopleiding in Nederland gaan volgen.

We ondersteunen de studenten naar keuze met:

 • Informatie over
   • Wat te doen vóór vertrek naar Nederland
   • Studiemogelijkheden
   • Studiefinanciering
   • Bestaande regels betreffende inschrijving en huisvesting
   • Nederland en de studiestad
   • Openbaar vervoer
 • Voogdij en volmacht voor minderjarige studenten
 • Vinden van huisvesting
 • Ontvangst op Schiphol en transport naar de studiestad
 • Kennismaking met de studiestad
 • Inschrijving in de gemeente
 • Openen van een bankrekening
 • Afsluiten van verzekeringen, telefoonabonnement
 • Regelen van studiefinanciering
 • Mentorschap
 • Helpdesk

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en de kosten.
We helpen wij u graag verder.

Indien je vragen, opmerkingen, tips of suggesties hebt, dan kun je dit formulier invullen. Alle velden zijn verplicht.

Door het versturen van dit formulier accepteer je onze regels en privacyverklaring.


 

Aansprakelijkheidsverklaring

Ondanks zorgvuldige inhoudelijke controle, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de inhoud van externe links. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's zijn uitsluitend de eigenaren van die pagina's verantwoordelijk. 

Inhoud van de website

Ederlin Integration Servies is niet aansprakelijk voor de actualiteit, inhoudelijke juistheid en de volledigheid van de in haar website opgenomen informatie, tenzij de fouten opzettelijk of door grove nalatigheid zijn opgenomen. Dit heeft betrekking op eventuele schades van materiële of ideële aard van derden, die veroorzaakt zijn door gebruik van deze website. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend en niet bindend. Ederlin Integration Services behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om delen van pagina's of het volledige aanbod zonder vooraankondiging te wijzigen, aan te vullen, te verwijderen of de publicatie tijdelijk of definitief te staken. 

Downloads

Alle informatie die gedownload kan worden van deze website is auteursrechtelijk beschermd. De teksten en de afbeeldingen mogen alleen voor privédoeleinden gebruikt worden. Elke vorm van commercieel gebruik van de teksten en de afbeeldingen, in het bijzonder voor reclamedoeleinden, is uitdrukkelijk verboden en wordt strafrechtelijk vervolgd door Ederlin Integration Services. 

Ederlin Integration Sertvies is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of schades die ontstaan in samenhang met het gebruik van materiaal dat beschikbaar is gesteld voor gratis downloads. 

Ederlin Integration Services neemt, met uitzondering van opzettelijke en grof nalatige plichtsverzaking, geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten of schades die ontstaan in samenhang met het gebruik van materiaal dat beschikbaar is gesteld voor gratis downloads. Aansprakelijkheid voor virusvrijheid kan ondanks zorgvuldige en regelmatige controle, niet aanvaard worden. De gebruiker is verplicht zelf de beveiligingsmaatregelen tegen virussen te nemen die volgens de stand van de techniek op moment van het beoogde gebruik, mogelijk zijn te treffen, voor gebruik van het gratis beschikbaar gestelde materiaal.

 

Wat moet je allemaal doen en regelen voordat je naar Nederland vertrekt om te gaan studeren?

Denk aan studiekeuze, inschrijving bij het opleidingsinstutuut, studiefinanciering, woonruimte, verzekeringen, beheersing van de Nederlandse taal, informatie over Nederland en de studiestad, documenten die je moet meenemen.

Minderjarige studenten dienen een voogd (bij voorkeur een familielid) in Nederland te hebben voordat ze zich kunnen uitschrijven. Zonder bewijs van uitschrijving is inschrijving in Nederland niet mogelijk.
Het gehele proces voordat de voogdij geregeld is duurt 2 maanden en dient ruim voor het vertrek gestart te worden. Wij bemiddelen bij dit administratieve proces.

Er dient ook een volmacht geregeld worden voor minderjarige studenten. Dit is bijvoorbeeld nodig voor de inschrijving bij instanties, huurcontract, verzekeringen en een bankrekening.

En dan sta je op Schiphol!
Je hebt waarschijnlijk veel vragen, zoals: Hoe kom ik in mijn studiestad? Waar is mijn kamer? Hoe moet ik me inschrijven? Waar kan ik levensmiddelen kopen? Wanneer krijg ik mijn studiefinanciering?

Je kunt het allemaal zelf uitzoeken, maar je kunt ook een beroep doen op Ederlin Integration Services - Studenten.
We helpen je graag om snel je weg te vinden en je thuis te voelen in Nederland.

Op deze pagina zie je een aantal zaken waarmee we je kunnen helpen.
Je kiest daarbij zelf welke service je wel of niet nodig hebt. We stellen dan een individueel totaalpakket op met een vaste prijs.

Translate

Go to top